Praktische info

Je kunt uit jezelf contact opnemen of na verwijzing van jouw huisarts of hulpverlener. In een intake-gesprek bespreken we jouw hulpvraag en bekijken we hoe beeldende therapie je hierbij kan helpen. Samen stellen we behandeldoelen vast en spreken we af hoe vaak je komt. We evalueren op vaste momenten. Wanneer jouw doelen zijn bereikt, ronden we de therapie af. Als het nodig is, kijken we naar een vervolgtraject.

 

Je kunt me bereiken via
06-24 44 69 40
Appen mag ook!
info@invormtherapie.nl

Tarieven
Kennismaking gratis
Intake € 60,-
Individueel consult kind € 60,- (45 min.)
Individueel consult volwassene €80,- (60 min.)
Gezinsbijeenkomst €100,- (75 min.)
Evaluatiegesprek € 60,- (45 min.)
Bij therapie op locatie worden reiskosten à €0,19 per kilometer in rekening gebracht.
Vaktherapie is vrijgesteld van BTW.

Registratie en vergoedingen
Voor jeugd gaat de vergoeding via de gemeente waarin je kind woont. Als het wijkteam beeldende therapie voor jouw kind geïndiceerd vindt, kunnen zij vergoeding aanvragen bij de gemeente. Neem in Zaltbommel contact op met Bureau Jong. Een andere optie is het aanvragen van een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Vergoedingen gaan voor volwassenen via de zorgverzekering. Ik ben lid van de Federatie Vaktherpeutische Beroepen (FVB, lidnr 4757), opgenomen in het Register voor Vaktherapeutische Beroepen (SRVB), lid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG, lidnr 8727) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Als in jouw polisvoorwaarden staat dat je zorgverzekeraar afspraken heeft met deze organisaties, dan vergoeden zij (een deel) van de therapie bij InVorm. Druk hieronder bij deze link op ‘Ga direct..’, daar kun je opzoeken wat jouw zorgverzekering dekt*:

Vaktherapie

Als je het fijn vindt, kijk ik met je mee naar de mogelijkheden voor jou.

Algemene voorwaarden
Hier vind je ook informatie over het privacybeleid en de klachtenregeling.
Algemene voorwaarden InVorm

Waar?
InVorm therapie houdt praktijk in de Tekenschool Bommelerwaard. In principe vindt de therapie daar plaats. Mochten er goede redenen zijn, dan we praten over therapie bij jou thuis of bijvoorbeeld op school.

Adres
Nieuwstraat 2
5301 VM Zaltbommel
www.tekenschoolbommelerwaard.nl

De Tekenschool zit in het gebouw van de Poorterij.
Als je in de hoofdingang binnenkomt, ga je net voorbij de balie links door de klapdeuren met de trap of lift omhoog naar de tweede verdieping. Daar zit de praktijk aan je linkerhand.

Als je ’s avonds een afspraak hebt, kom je via de achterdeur binnen. Als je in de Boschstraat door het hek gaat (richting de stadsbrouwerij), dan zie je aan je linkerhand een deur onder het bord Huisgenoten.

Parkeergelegenheid
Net om de hoek van de Poorterij ligt de gratis parkeerplaats Omhoeken. Daarnaast zijn de Waalkade en de Beersteeg gratis parkeergelegenheden, vanwaar je nog wel een stukje moet lopen. De binnenstad van Zaltbommel is betaald parkeren.

 

 

* Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *